Min egen baggrund

Jeg startede min musikalske karriere som professionel guitarist fra jeg var meget ung, kom på et senere tidspunkt i kontakt med sang da jeg begyndte at skrive sange med tekster, begyndte at interessere mig for forskellige sangteknikker og begyndte at studere hos forskellige danske lærere og følte hele tiden, at der måtte være en lettere og mere rigtig tilgang til det at lære at synge.

IMG_0154Begyndte at modtage undervisning i Sverige hos en SLS sanglærer som åbnede mine øjne for teknikken. Jeg har siden modtaget undervisning i SLS teknikken i bl.a. USA (Hollywood) hos nogle af de bedste sanglærere i verden bl.a. Seth Riggs, Dean Kealin, John Henny, Jeffrey Skousen, Greg Enriquez, etc. og jeg er nu uddannet Level 3.0 SLS underviser og er certificeret som sådan.

Jeg har selv tidligere haft mange spændinger omkring strubehovedet og kæben, men er efter nogle års arbejde med SLS teknikken kommet det til livs.

Hvis jeg før i tiden skulle synge med på en sang som spredte sig over mere end en oktav havde jeg tit problemer, vi kender alle det at vi skal synge med på en fællessang f.eks. en salme i en kirke eller ved festlige lejligheder en Beatles sang osv. så kunne jeg aldrig synge en sang færdig da jeg hele tiden skulle skifte fra at synge sangen i det dybe register og så synge resten i det høje register og frem og tilbage, og det føltes hele tiden som at skulle skifte spor, da jeg ikke kunne strække mine toner over mere end en oktav det vil sige ca. 8 toner hvilket gør det svært at synge en eneste sang eller salme, jeg vidste simpelthen ikke hvordan man gjorde, i dag kan jeg synge mere end tre oktaver uden at knække i stemmen.

Har taget en fire årig musikeruddannelse i New York, USA, på New School for Contemporary music.

Har i de sidste 10-15 år Undervist på diverse konservatorier og MGK´er i Danmark.

 

* * *Sangundervisning i topklasse* * * Fra drøm til virkelighed: Jeg er gået fra at være 100% grøn til at blive solist i eget band. For at komme på rette vej fra start af, valgte jeg at blive undervist af Søren, efter at have læst om ham og hans baggrund via Seth Riggs hjemmeside. Mit mål var at kunne stå på en scene til vores første koncert på blot et år. Da jeg for ca. 1 år siden havde min første prøvetime hos Søren, var det første gang jeg skulle synge overfor en fremmed, det var virkelig grænseoverskridende og jeg rystede i hele kroppen. Jeg tænkte, at jeg ville komme et par gange og så derefter klare mig selv, men fandt da hurtigt ud af hvor vigtigt det er at øve og bruge min stemme rigtigt. Søren har en evne til at opmuntre mig når jeg tvivler på mine kvalifikationer, han giver mig håb ved at vise mig nye veje når jeg går i stå, eller mister troen på mine nye værker. For mig er det kun SLS teknikken der giver mening. Søren formår at arbejde teknisk konstruktivt med stemmen og samtidig mærke godt efter hvor eleven er følelsesmæssigt på det givende tidspunkt, så man opnår en indre ro allerede fra start af. Det har især betydet meget for mig i forhold til at kunne slappe mere af, tro mere på mig selv og dermed turde give slip ved de høje toner. Idag kan jeg slet ikke undvære undervisningen, da det er den bedste investering jeg nogensinde har gjort mig. Det vil glæde mig at andre vil få den samme oplevelse.
– Catrine Christensen Sanger og redder for falck på københavns lufthavn


Inden jeg mødte Søren Lee, havde jeg ingen vibrato, når jeg sang. Jeg havde gået til sang i flere år forinden, og jeg havde siddet i utallige timer på nettet efter metoder, hvorpå jeg kunne få vibrato. Ikke nok med, at jeg allerede opdagede vibrato efter en enkelt time med Søren (Ja, det lyder måske for godt til at være sandt), så opdagede jeg også, at jeg kunne synge i flere registre. Jeg var bange for at synge høje toner, men det var faktisk fordi, jeg sang mine dybe toner forkert. Det hjalp Søren mig med. Hvis du er i tvivl, så giv det et forsøg. Jeg kan garantere, at du bliver positivt overrasket. :-)
– Melina Barhagh, Sanger og studerer på Københavns Universitet

 

Køb din sanglektion nu

 

Se priser her

Køb undervisningstimer med PayPal nu

Vælg tilbud

Kontakt

Søren Lee
Vesterbrogade 98A, 1. tv
1620 København V
Tlf/SMS: +45 50 72 18 13
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Undervisning foregår på Vesterbro i København eller via Skype

Level 3.0 Certified

sls_logo