Sangundervisning

  • Bliver du ved med at støde mod en mur når du prøver at synge de højere toner i dit sangregister?

  • Er du træt af at høre din sanglærer sige ”giv mere støtte/support ”slap af i tungen” osv. uden aldrig rigtigt at vide hvad der menes med det?

  • Ku´ du tænke dig at kunne synge let, uanstrengt og med en fyldig klang i alle registre højt som lavt og samtidig få en udtryksfuld og afbalanceret stemme uden knæk på stemmen?

  • Vil du gerne kunne synge time efter time uden at slide på din stemme?

  • Er du interesseret i at få en rolig og afbalanceret vejrtrækning?

  • Ku´ du tænke dig at ku´ synge gnidningsløst fra lave til høje toner, og dermed lære at bevæge dig frit fra ”chest” til ”head voice” uden at man kan høre noget knæk på stemmen?

  • Ku´ du tænke dig at lære en sangteknik som kan bruges til ALLE stilarter og som kan åbne dørene til dit sande potentiale som sanger?

  • Ku´ du tænke dig at bestille din første undervisningstime med det samme?

  • Kommer du til din første sangtime ved du hvorfor så mange nu henvender sig til Søren Lee for undervisning.

SLS teknikken bliver brugt af over 120 Grammy vindere i USA og flere af finalisterne i American Idol samt en lang række af de største filmstjerner i Hollywood. Stevie Wonder, Michael Jackson, Beyonce, Ray Charles, Linkin Park, Mika, Natalie Cole, Kelly Clarkson, Chaka Khan, Prince, Madonna, Josh Groban, Barbra Streisand, Red Hot Chili Peppers, Anita Baker og flere af finalisterne i American Idol bl.a.David Archuleta som blev nr. 2 i American Idol etc..

federah rose talent 2009

Søren underviser/coacher bl.a. sangerinderne Feridah Rose og Joanita Lubega som begge var aktuelle på DR 1 TV programmet Talent, hvor Søren´s undervisning/coaching var medvirkende til at Feridah Rose nåede helt til semifinalen og at Joanita gik helt til første direkte live show. Klik her og lyt til Feridah Rose´s optræden der blev sendt direkte på TV og hør sangen som sendte Feridah videre i semifinalen.

 

Køb din sanglektion nu

Derudover underviser Søren bl.a. sanger/danser Sonny Fredie- Pedersen blandt mange mange flere.

At gå til sangundervisning i København hos Søren Lee har gjort at min stemme har fået meget mere klang og personlighed og den er blevet både kraftig/stærk og stabil i alle mine registrer højt som lavt og pludselig kan jeg synge frit i 4 oktaver med fyldig klang i stedet for kun 2. Det har medvirket til at jeg nu kan synge uden at blive hæs og gjort det meget nemmere for mig at ramme de høje toner uden at skulle anstrenge mig. At gå til sangundervisning hos Søren er herligt fordi han både er meget professionel og humoristisk på en gang.
- Feridah Rose, finalist i talent 2009 på DR 1 TV

Søren Lee er en virkelig dygtig sanglærer som formår at holde undervisningen på et højt professionelt plan, samtidig med at stemningen er god og afslappet. Gennem hans undervisning er jeg blevet i stand til at ramme væsentlig højere toner end hvad jeg har hidtil har kunnet, og jeg har i det hele taget fået en bedre forståelse for sang, og ikke mindst, Speech Level Singing.
– Kasper

Læs mere på Speech Level Singing hjemmesiden: www.speechlevelsinging.com


Speech Level Singing (SLS) teknikken bliver brugt af de største stjerner der overhovedet findes.
Og nu kan du også lære den!

federah rose talent 2009

Klik her og lyt til selveste Michael Jackson få undervisning over telefonen i 1993 i netop denne teknik (SLS) af Seth Riggs som er ham jeg bl.a. er blevet undervist og uddannet af i Hollywood.

 

Søren Lee sammen med Seth Riggs efter en undervisningstime. Søren Lee er første og eneste Level 3.0 Speech Level Singing sangunderviser i Danmark nogensinde ud af 2 i hele Skandinavien. Det er Michael Jacksons guldplader fra Thriller som hænger i baggrunden.

 

This kind of vocal instruction should be shared with all of us
– Seth Riggs, om Søren Lee

Køb undervisningstimer med PayPal nu

Vælg tilbud

Kontakt

Søren Lee
Vesterbrogade 98A, 1. tv
1620 København V
Tlf/SMS: +45 50 72 18 13
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Undervisning foregår på Vesterbro i København eller via Skype

Level 3.0 Certified

sls_logo